Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πόρτες
Πόρτες
Ζούμας Γιάννης | Ξυλουργικές Εργασίες - Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτίας
Οι στιγμές που περνάτε σπίτι σας, μόνοι ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι πολύτιμες. Σ’αυτόν το χώρο, επιθυμείτε να σας περιβάλλουν όμορφα πράγματα, που εκφράζουν το προσωπικό σας γούστο και στυλ.
 
Γι’ αυτό και εμείς σχεδιάσαμε με μεράκι και φαντασία, ξύλινες εσωτερικές πόρτες ικανές να δέσουν αρμονικά με την ιδιαιτερότητα και την επίπλωση του κάθε χώρου.
 
Πολύτιμα ξύλα, υπέροχα σχέδια και όμορφα πόμολα, σας περιμένουν να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς και να συνθέσετε τη δική σας αρμονία αισθήσεων.
 
Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες πόρτας για την κάλυψη της κάθε εφαρμογής.
 
​Διπλές πόρτες για την κάλυψη μεγαλύτερων ανοιγμάτων τοιχοποιίας, πόρτες με τζάμι για φωτεινή διαπερατότητα και ορατότητα, συρόμενες πόρτες για χώρους με περιορισμένη πρόσβαση για εσωτερική και εξωτερική εφαρμογή, σπαστές πόρτες για χώρους με μικρότερο άνοιγμα πόρτας σε απλή κατασκευή ή με κρυφούς μεντεσέδες, πόρτες διπλής κατεύθυνσης με μεντεσέδες aller retur,  πόρτες με κρυφούς μεντεσέδες για ιδιαίτερες διακοσμητικές εφαρμογές, διακοσμητικές κάσες και πατάρια.
 
Ο συνδυασμός της κλασσικής εμφάνισης με την σύγχρονη τεχνολογία βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στις παραδοσιακές πόρτες της εταιρείας μας. Εχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο επιθυμεί ο πελάτης και ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων κατασκευής παραδοσιακών πορτών ακολουθεί στις παρακάτω φωτογραφίες.