Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ντουλάπες
Ντουλάπες
Ζούμας Γιάννης | Ξυλουργικές Εργασίες - Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτίας
Η οργάνωση του χώρου σας είναι σημαντική ώστε να επικρατεί τάξη και ηρεμία. Ένα καλά διαρρυθμισμένο δωμάτιο επιτρέπει την ύπαρξη αποθηκευτικού χώρου με στυλ και λειτουργικότητα που εξυπηρετεί την ανάδειξη της αισθητικής της επίπλωσης σας. Στην εταιρεία μας Ζούμας Γιάννης στην Ηγουμενίτσα, για να επιτύχουμε άρτια αποτελέσματα παρέχουμε ντουλάπες δωματίου που είναι προϊόντα δικής μας παραγωγής, άψογα προσαρμόσιμα στο χώρο σας κατόπιν μελέτης και σχεδιασμού. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών, διαφόρων σχεδίων, διαστάσεων, είδους πόρτας και εξαρτημάτων.
 
Θέλετε ντουλάπες 2φυλλες, 3φυλλες, 4φυλλες, 5φυλλες, 6φυλλες, συρώμενες, ανοιγόμενες, γωνιακές με ή χωρίς συρτάρια και όποιο εξάρτημα εσωτερικό ή εξωτερικό επιθυμείτε σε εμάς θα βρείτε την λύση.
 
Επιλέξτε την ντουλάπα που επιθυμείτε για το υπνοδωμάτιό σας, με καθρέπτη, πόρτες συρόμενες ή ανοιγόμενες. Κανονίστε τον αποθηκευτικό χώρο κάθε ντουλάπας, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο υπνοδωμάτιό σας. Με συρτάρια ντουλάπες, στο χρώμα που θέλετε. Γήινα χρώματα ή ότι άλλο επιθυμείτε. 
 
Επιλέξτε τις διαστάσεις της ντουλάπας που επιθυμείτε.
 
Τιμές πλήρως ανταγωνιστικές για κάθε ντουλάπα υπνοδωματίου.