Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ξύλινα Κουφώματα
Ξύλινα Κουφώματα
Ζούμας Γιάννης | Ξυλουργικές Εργασίες - Ηγουμενίτσα - Θεσπρωτίας
Μπορεί να είμαστε λάτρεις της παράδοσης, αλλά δεν σταματάμε ποτέ να κοιτάμε μπροστά και να εξελισσόμαστε.
 
Για να σας δώσουμε, λοιπόν, ακόμα πιο πολλές επιλογές και να καλύψουμε κάθε σας πιθανή επιθυμία στον τομέα των κουφωμάτων, έχουμε εξειδικευτεί και στην κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων.
 
Στέρεα και ανθεκτικά ξύλινα κουφώματα υψηλής ποιότητας, τα οποία προσφέρουν μεγάλη αισθητική ποιότητα και την εκπλήρωση των καθηκόντων της χρήσης τους, ιδανικά ώστε να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
 
Το μυστικό της υψηλής ποιότητας έγκειται στην επιλογή των κατάλληλων πρώτων υλών. Κατά την κατασκευή κουφωμάτων, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ξύλο εξεραιτικής ποιότητας χωρίς ατέλειες όπως κόμποι, κυάνωση ή σπείρωμα. Τα χρόνια εμπειρίας μας έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη δοκιμασμένων και αποτελεσματικών τεχνολογιών παραγωγής. Εφαρμόζουμε την τεχνική της διαμήκους και σε στρώσεις κόλλησης, το οποίο σημαίνει ότι τα κουφώματα μας είναι σταθερά και ανθεκτικά σε όλα τα είδη των στρεβλώσεων. 
 
Τα χρωματίζουμε χρησιμοποιώντας χρώματα νερού και ένα εμποτισμένο υπόστρωμα. Αυτό βοηθά στο να έχουν αντοχή ακόμα και στις πιο δύσκολες ατμοσφαιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων αλλαγών θερμοκρασίας. Παρακολουθούμε τα ξύλινα κουφώματα σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Φροντίζουμε να διασφαλιστεί ότι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας φτάνουν στους πελάτες μας.
 
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ξύλινων κυφωμάτων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς επίσης και την τοποθέτηση κουφωμάτων PVC.